Bästa kaffebryggaren

Bästa kaffebryggaren 2019

Älskar du kaffe och är på jakt efter den bästa kaffebryggaren? Då har du surfat in på helt rätt hemsida. Vi har undersökt och testat marknadens bästa kaffebryggare och utsett en vinnare i tre olika prisklasser. Det viktigaste för mig är en god kopp kaffe på morgonen och jag trodde länge att det inte var någon skillnad mellan dem olika, bryggare som bryggare liksom. Men så fort jag var tvungen att köpa en ny efter att den gamla gått i sönder så började jag googla. Jag har blivit ganska besatt av att hitta ”den bästa” av allt och givetvis var detta inget undantag, jag menar såklart skall det vara rimligt och dyrast är inte alltid bäst. Jag sökte efter den bästa kaffebryggaren, beställde och jag blev totalt överraskad, att det kunde vara så stor skillnad på smaken trots samma kaffe? Det var den godaste kopp kaffe jag någonsin bryggt här hemma. Med det sagt så har intresset växt och denna köpguiden skall hjälpa dig välja det bästa.

Hemhus bästa val för kaffebryggare

Efter att ha bryggt mängder med koppar av kaffe från ett tiotal av de kaffebryggare som anses vara dem bästa på marknaden har jag utsatt en vinnare i tre olika prisklasser. Nedan ser du vilka som vunnit i både Lyx(grön), mellan(gul) och slutligen budget(röd). Oavsett vilken av dessa du väljer så kommer du att brygga gott kaffe, det är inget snack om saken. Vi fokuserar på traditionella kaffebryggare här och inte dem som maler färska kaffebönor.

Lyx
Mellan
Budget

Skillnaden mellan olika kaffebryggare

Det är stor skillnad mellan olika kaffebryggare, framförallt om du har en sämre och jämför direkt med den bästa kaffebryggaren. Det är inte bara prislappen och utseendet som skiljer dem emellan. Funktioner och framförallt smaken på kaffet. Köper du en av dem vi utsett som ”bästa” så kommer du smaka den godaste kopp kaffe du någonsin bryggt i hemmet, låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Det är skillnad. Kaffet skall hålla rätt temperatur när det bryggs och flera andra faktorer spelar in för det ultimata kaffet. Du vill inte ha beskt kaffe med genomträngde syrlighet utan smaken skall vara både rund, mogen och rostad.

Fler kaffebryggare i vårt test som vi rekommenderar

Hur testade vi?

Testet har utförts med olika personer som älskar kaffe. Vi har valt ut kaffebryggare efter att ha granskat de populära modeller, andra tester och bäst i test recensioner. Därefter har vi bryggt mängder med koppar kaffe – med samma förutsättningar och kaffe. Vi har också använt samma vatten som vi hällt upp på flaska när vi jämfört och dessutom testat olika vatten från olika ställen. Sen har varje person fått säga sitt om de olika kaffebryggarna tills vi kunde utse dem bästa kaffebryggarna för både lyx, mellan och budget.

Vad kikade vi på när vi testade kaffebryggarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *